20 thoughts on “Pareri mamici

  1. bebe e incantat de proiectorul muzical…iar ideea de a inchiria jucarii este super, astfel economisesti sume de bani importante, spun acest lucru pentru ca de obicei un bebe se plictiseste repede de jucarii, iar tot ce e nou e fascinant…asadar, prin inchirierea unor jucarii, zilnic ii poti oferii piticului tau cate o jucarie “noua”, fara a cheltui multi bani…

  2. noi ne-am luat bicicleta Pukylino, si ne plimbam cu ea prin casa, toata ziua. Ma bucur ca am luat-o.Foarte frumoase jucariile. Mult succes!

  3. Frumoasa idee, frumoase jucarii. Ca orice mamica prefer ca puiul sa se joace cu jucarii decat cu sertare, usi, cabluri, oricum e inevitabil, se joaca cu tot ce prinde. Asa ca sper ca macar jucariile noi il vor tine ocupat o perioada.

    Facem astfel si un mic test, daca ii va placea o jucarie in mod deosebit, i-o voi cumpara, sau macar ceva asemanator.

  4. Am testat si noi masuta de activitati, https://activitatibebe.wordpress.com/2011/11/17/mini-masuta-activitati/, si dupa ceva perioada de acomodare pot spune ca i-a chiar placut fetitei mele de 11 luni.

    I-a placut, adica a bagat-o in seama si s-a mai si jucat cu ea, oricum mai mult decat cu celelalte jucarii ale ei. Ca oricum nu sta locului destul incat sa zici ca o absoarbe de tot, cum as vrea eu cateodata 😛

    Oricum, foarte faina ideea cu inchiriatul, asa vedem si noi ce ne place si ce nu, daca chiar tinem sa ii si cumparam ceva mai incolo.

    • Ioana, ma bucur ca va place masuta!
      asa-i, noi am vrea sa fie toata ziua captivati de ceva…dar na, sunt copii si se plictisesc destul de repede:) Un weekend placut!

  5. Ideea cu inchiriat jucarii este :GENIALA!Bebe meu (9 luni )este la a doua jucarie si avem de gand sa le luam pe toate (bineinteles pe rand :)))) Acum avem Leapfrog si in fiecare dimineata merge la ea (in patru labe) si se joaca,rade si se distreazacand aude alfabetul!Ii tare distractiv sa te uiti la el!Multumim Tamara

  6. Eu am inchiriat centrul de joaca Lamaze, mingea Vtech, chitara, minimasuta de activitati, antemergatorul, si am fost incantata de toate, si eu si bebe 🙂

  7. SUPER!!! noi am luat tot ce se putea lua .masuta activitati,antemergatorul,proiectorul muzical,mingea aia saltareata,balansoarul winny,telefonul …si cam atat,cred.pentru ca astea se potriveau varstei.un an si 2 luni acum.s-a jucat cu toate.iar pretul a fost pus doar asa…ca sa aiba si ele pret.foarte buna ideea.sa ne mai aduci si alte jucarii…ca mai vrem

  8. Noua ne-a placut foarte mult ideea de cand am descoperit site-ul Tamarei. Pana acum am inchiriat proiectorul muzical, arcada si leaganul de la Primii Pasi. Toate sunt foarte frumoase si de foarte buna calitate. De abia asteptam sa crestem mai mari si sa putem lua si celelalte jucarii. Multumim, Tamara!

  9. mamici dragi, ma bucur enorm ca va place sa colaboram, si sa vad ca sunteti multumite. Sper sa pot veni periodic cu ceva nou pt copilasii vostri! Va salut pe toate!

  10. Super ideea cu jucarii de inchiriat! mamarutza mea a fost super incantata de toate jucariile ce le-am luat pana acum. si pt noi parintii e foarte avantajos 😀 la cat de repede se plictisesc cei mici am da faliment sa tot cumparam jucarii noi si interesante. noi suntem foarte incantati! mult succesc in continuare si sa faceti tot mai multi pitici fericiti!

  11. Super ideea, noi pana acum am cumparat fff multe jucarii dar de acum in colo sigur o sa apelam mai intai la Tamara si o sa ne gandim de doua ori inainte sa mai achizitionam ceva!

Leave a comment